
Dispositivos e acessórios
Seared steak and rocket salad
Preparação 10min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)50 g
-
vegetable oil40 g
-
beef rump steak cut into strips (4-5 cm)200 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
caper berries drained and cut into halves (optional)40 g
-
cherry tomatoes cut into halves120 g
-
rocket70 g
-
avocado (ripe), flesh only, cut into cubes (1 cm)1
-
walnuts30 g
-
lime juice20 g
-
honey10 g
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
Nutrição por 2 portions
Energia
1203.8 kcal /
5056 kJ
Proteína
52.9 g
Gordura
101.7 g
Hidratos de carbono
16 g
Fibra
13.9 g
Gordura saturada
15.6 g
Sódio
2288 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fakeaway favourites
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia