Dispositivos e acessórios
Mapo tofu
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
100 g chicken mincepork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
olive oil10 g
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
640 mg
Proteína
17.5 g
Energia
865 kJ /
206.8 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
7.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Open Cooking
32 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Singapore Laksa
55min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Nenhuma avaliação
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Lemonade
5min
Nasi Goreng Kampung
40min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Homemade Soy Milk
30min