Dispositivos e acessórios
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Broccoli and potatoes
-
broccoli cut in florets600 g
-
water700 g
-
salt½ tsp
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)500 g
Cheese sauce
-
blue cheese cut in pieces100 g
-
flour20 g
-
butter50 g
-
cream80 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
15 g
Energia
1753 kJ /
418 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Nenhuma avaliação
Trout with hollandaise sauce
50min
Tiramisu
5h 20min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Creamy pea soup
40min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Quick cheese soufflés
45min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Baked spinach and eggs
40min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min