Dispositivos e acessórios
Ham and cheese canelé
Preparação 10min
Total 49h
12 portions
Ingredientes
-
milk450 g
-
salted butter plus extra melted, to brush50 g
-
plain flour100 g
-
eggs2
-
egg yolks2
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
ham cut into pieces80 g
-
Emmental cheese cut into pieces (2 cm)60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
157.4 mg
Proteína
6 g
Energia
554.6 kJ /
132.6 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
8.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Canelé
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51 godz. 35 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 godz. 15 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Quick fruit sorbet
10 min
Dubai pistachio macarons
2 godz.