Dispositivos e acessórios
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
27.3 mg
Proteína
6.5 g
Energia
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
105.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crème brûlée
7h
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Homemade cheese slices
1h 15min
Tomato paste
2h 20min
Chocolate cream pie
4h 15min
Fortune cookies
2h 5min
Taleggio cheese sauce
10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Ricotta gnocchi
2h
Lime and chilli corn
40min