Dispositivos e acessórios
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
27.3 mg
Proteína
6.5 g
Energia
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
105.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Ghost meringues
12h 25min
Basic kimchi
144h 20min
Aussie spice rub
10min
Kimchi
149h
Hazelnut quince friands
2h 25min
Saffron arancini
25h 25min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Basic vegetable stock
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Korean marinade
40min