Dispositivos e acessórios
Pearl barley bread rolls
Preparação 15min
Total 1h 15min
5 pieces
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)30 g
-
pearl barley120 g
-
buckwheat100 g
-
water300 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
natural yoghurt30 g
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
sea salt1 tsp
-
balsamic vinegar20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
389.1 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
71.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Vegan butter
8h 5min
Apple and date cake
1h 30min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Hommus dip
5min
Nut paste
10min
Brandy cashew cream
5min
Gluten free pasta
50min