Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1333 kJ / 317 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 41 g
- Gordura
- 10 g
- Gordura saturada
- 2.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 1577.7 mg
Receitas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Warm cabbage dish
15min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Tuscan bean soup
30min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Rabbit stew
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Borscht
50 Min
Ukrainian borscht
35min
Zucchini, Brie and basil soup
35min