Holiday Brisket

Holiday Brisket

4.9 50 avaliações
Preparação 15min
Total 6h 55min
8 portions

Ingredientes

  • beef brisket first or second cut
    80 oz
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • vegetable oil
    2 tbsp
  • carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
    1
  • celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
    1
  • yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
    1
  • water divided
    28 oz
  • beef stock paste divided
    4 tsp
  • brown sugar
    2 oz
  • Worcestershire sauce
    ½ oz
  • balsamic vinegar
    2 oz
    2 oz red wine vinegar
  • tomato paste
    1 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • ground paprika
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • dried chili flakes
    ¼ tsp
  • fresh parsley to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 665 kcal / 2782 kJ
Proteína 54 g
Gordura 42 g
Hidratos de carbono 13 g
Fibra 1 g
Gordura saturada 16 g
Sódio 696 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...