
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline - 200 g dovlecei, tăiați felii (2 cm), feliile tăiate în sferturi (2 cm)
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 923 kJ / 220 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 6 mg
Receitas alternativas
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Fasole verde rumenită ușor
25min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25min
Amestec de legume prăjite (stir-fried)
30min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25min
Vinete sotate (400 g)
Nenhuma avaliação
Vinete sotate (200 g)
30min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Orez cu roșii
30min
Piure de cartofi
50min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min