Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
20
g ulei vegetal
ou 20 g ulei de măsline - 200 g dovlecei, tăiați felii (2 cm), feliile tăiate în sferturi (2 cm)
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 923 kJ / 220 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 4 g
- Gordura
- 20 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sódio
- 6 mg
Receitas alternativas
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40min
Fasole boabe gătită lent
14h 40min
Crudități cu sos de nuci
5min
Fasole verde sous-vide
1 godz. 20 min
Amestec de legume sotate, pentru supe sau tocane
25 min
Vinete sotate (400 g)
Nenhuma avaliação
Vinete sotate (200 g)
30 min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 min
Fasole verde rumenită ușor
25 min
Paste fierte
20min
Orez fiert în aburi
25 min