Dispositivos e acessórios
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Preparação 15min
Total 2h 30min
15 pieces
Ingredientes
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
12.3 mg
Proteína
1.7 g
Energia
671.1 kJ /
159.8 kcal
Gordura
10.9 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon curd
20min
Citrus syrup
25min
Waffle cones
35min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1h
Caramel syrup
25min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Dulce de Leche
7h 35min
Vanilla Syrup
40min
Chocolate and strawberry domes
51h