Dispositivos e acessórios
Espresso caramel sauce
Preparação 10min
Total 45min
360 g
Ingredientes
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 360 g
Sódio
109.5 mg
Proteína
3.1 g
Energia
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Gordura
72.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
45.4 g
Hidratos de carbono
255.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Lemon curd
20min
Salted caramel sauce
40min
Pineapple curd (TM6)
20min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Non Stick Paste
5min
Kewpie mayonnaise
10min
Berry Curd
20min
Dubai Chocolate Bar
2h 20min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min