Dispositivos e acessórios
Espresso caramel sauce
Preparação 10min
Total 45min
360 g
Ingredientes
-
white sugar250 g
-
brewed espresso coffee cooled100 g
-
lemon juice (see Tips)1 tsp
-
cold butter in one piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
water1000 g
-
white vinegar1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 360 g
Sódio
109.5 mg
Proteína
3.1 g
Energia
6878.1 kJ /
1643.9 kcal
Gordura
72.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
45.4 g
Hidratos de carbono
255.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Salted caramel sauce
40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Sage and black garlic butter
10min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1h 20min
Empanada pastry
45min
Brandy snaps
30min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Gingerbread Marshmallows
6h
Chai Syrup
15min