Dispositivos e acessórios
Lentil hotpot
Preparação 15min
Total 12h 45min
6 portions
Ingredientes
-
dried brown lentils (see Tips)300 g
-
water plus extra for soaking550 g
-
bacon cut into pieces200 g
-
leek white part only, cut into pieces½
-
carrot cut into pieces170 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white vinegar2 tbsp
-
chorizo cut into slices (optional)240 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1083 mg
Proteína
25.7 g
Energia
1408.6 kJ /
335.4 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
8.3 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
28.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Mushroom quinotto
30min
Chicken cacciatore
50min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Ratatouille
40min
Minestrone
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Tomato basil chicken stew
35min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Rice salad
1h
Rustic bread
2h
Classic mushroom risotto
30min