Dispositivos e acessórios
Spitzbuben (Jam Cookies)
Preparação 30min
Total 1h
25 pieces
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust12 oz
-
¼ tsp vanilla extractvanilla sugar1 tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder½ tsp
-
egg yolk from large egg1
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon curd (see Tip)3 ½ oz
-
raspberry jam (see Tip)3 ½ oz
-
confectioners sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
20 mg
Proteína
2 g
Energia
632 kJ /
151 kcal
Gordura
8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Consultant Favorites - Cookie Exchange
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Nenhuma avaliação
Banana Bread
1h 50min
Sugar Cookie Pastry
1h 50min
Marble Cake
2h 10min
Classic Yellow Cake
1h 30min
Pear Apricot Roses
1h
Coconut and Raspberry Cupcakes
1h 40min
Spitzbuben (Metric)
1h
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Black and White Cookies
2h
Hazelnut Snow Clouds
40min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min