Dispositivos e acessórios
Mango pudding (Brendan Pang)
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
4 g
Energia
887.3 kJ /
212.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Croissants
16h
Chilli mussels with risoni
35min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Madurese chicken satay
1h 30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Hash browns
40min
Pears in orange syrup
45min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min