Dispositivos e acessórios
Mango pudding (Brendan Pang)
Preparação 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingredientes
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
41.4 mg
Proteína
4 g
Energia
887.3 kJ /
212.1 kcal
Gordura
6.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
35.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nenhuma avaliação
Choco tarte with curls pears
Nenhuma avaliação
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6h 10min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Kalguksu (chicken noodle soup)
1h 15min
Berry and cream sponge "omelettes"
25min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Homemade Chicken Stock Powder
1h 35min
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Anniversary Cake
2h