Dispositivos e acessórios
Balinese Betutu chicken
Preparação 10min
Total 5h 35min
5 portions
Ingredientes
Betutu paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh red bird's eye chilli30 g
-
makrut lime leaves2
-
fresh ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tsp
-
whole chicken1
Betutu chicken
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)1
-
boiling water800 g
-
roasted unsalted peanuts40 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1144.1 mg
Proteína
75.8 g
Energia
3964.3 kJ /
947.5 kcal
Gordura
58.9 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
19.6 g
Hidratos de carbono
28.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesian
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1h 15min
Singapore Chilli Crab
50min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Chilli crunch (TM6)
30min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Wonton soup (pork)
45min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Calamansi Juice
5min