
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Betutu paste
- 120 g Indonesian yellow spice paste room temperature
- 30 g Indonesian red spice paste room temperature
- ¼ tbsp ground black pepper
- 1 ½ tsp sea salt
- 30 g fresh red bird's eye chilli
- 2 makrut lime leaves
- 4 cm fresh ginger
- 2 tsp shrimp paste
- 1 tsp coconut oil
- 1 whole chicken
Betutu chicken
- 1 banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 x 50 cm)
- 800 g boiling water
- 40 g roasted unsalted peanuts
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 947.5 kcal / 3964.3 kJ
- Proteína
- 75.8 g
- Gordura
- 58.9 g
- Hidratos de carbono
- 28.1 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 19.6 g
- Sódio
- 1144.1 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM6)
10min
Lemon and thyme mocktail
1h
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Indonesian red spice paste
45min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Oysters with Lime Granita
Nenhuma avaliação
Ruby and strawberry bonbons
1h 40min
Chilli crab with coconut rice and sambal (TM6, Mark LaBrooy)
1h 30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4h 25min
Madurese chicken satay
1h 30min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min