Green Shakshuka

Green Shakshuka

4.6 22 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • yellow onions quartered
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • green tomatillos ripe, husked, destemmed and halved
    15 oz
  • fresh jalapeño chili destemmed and deseeded
    1
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • ground cumin
    ½ tsp
  • red pepper flakes to taste
    ¼ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • green leafy vegetables, mixed i.e., collard greens, baby spinach, Tuscan kale, sliced into ¼ inch ribbons, divided
    16 oz
  • large eggs
    4
  • water
    18 oz
  • chopped cilantro to garnish
    4 tbsp
  • green onions sliced, to garnish
    4 tbsp
  • whole grain bread to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 189.3 kcal / 791.8 kJ
Proteína 11.3 g
Gordura 10.3 g
Hidratos de carbono 16.3 g
Fibra 7.3 g
Gordura saturada 2.3 g
Sódio 386.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...