Dispositivos e acessórios
Rosemary and eschalot gravy
Preparação 10min
Total 30min
300 g
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves8
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long)2 - 3 sprigs
-
red wine120 g
-
Meat stock paste (see Tips)½ tbsp
-
water250 g
-
cornflour1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 300 g
Sódio
798.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
3976.4 kJ /
950.4 kcal
Gordura
54.9 g
Fibra
16.2 g
Gordura saturada
27.7 g
Hidratos de carbono
88 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Apple and sage stuffing
10min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Irish lamb stew
6h 20min
Traditional gravy
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Marinated capsicum
55min
Retro prawn cocktail
20min
Mint sauce
5min
Diane sauce
20min
Bolognese sauce
40min
Tomato pasta sauce
40min