Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
934.6 mg
Proteína
45.5 g
Energia
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Tropical mocktail
10min
Beef and beer pie
1h 40min
Classic beef burgers
1h
Meat feast pizza
1h 30min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1h
Easy Chinese beef and tomato
40min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Tex-Mex chicken casserole
45min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Beef tacos
25min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min