Dispositivos e acessórios
Classic beef burgers
Preparação 25min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into quarters150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing20 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)1000 g
-
breadcrumbs (see Tips)40 g
-
egg yolks2
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
round bread rolls cut into halves and toasted, if desired (see Tips)6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
934.6 mg
Proteína
45.5 g
Energia
2177.7 kJ /
518.5 kcal
Gordura
19.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
39.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Pad Thai
1h
Risotto bolognese
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Egg and bacon breakfast baguettes
25min
All in one bowl bolognese
40min
Curried sausages
40min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Macaroni carbonara
30min
Beef tacos
25min