![Classic beef burgers Classic beef burgers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/11db0425-c513-4006-a402-e7509d82bcb9/Derivates/99947aea-eed5-44ee-b283-b6271fc810d5.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1000 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 40 g breadcrumbs (see Tips)
- 2 egg yolks
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 round bread rolls, cut into halves and toasted, if desired (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2177.7 kJ / 518.5 kcal
- Proteína
- 45.5 g
- Hidratos de carbono
- 39.8 g
- Gordura
- 19.1 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sódio
- 934.6 mg
Receitas alternativas
Traditional sausage rolls
50 min
Braised Lamb Shanks
3h 35 min
Cottage pie
1h 30min
Krispy fried chicken
25 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Southern-style chicken
40 min
Traditional Apple pie
1h 30min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min