Dispositivos e acessórios
Reuben's Stew
Preparação 5min
Total 5min
4 portions
Ingredientes
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (opcional) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
2.8 g
Energia
505 kJ /
121 kcal
Gordura
8.3 g
Hidratos de carbono
8.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Raw
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Star Burgers
20 Std. 5 Min
Moroccan Lamb with Couscous
50 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Seitan Chilli
25 Min
Quinoa Broth
35 Min
Chick Pea Curry
35 Min
Broccoli and Stilton Soup
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 Min
Minestrone
45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min