Dispositivos e acessórios
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
Preparação 15min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
onions sliced (3 mm)200 g
-
haddock fillets thick cut, skinless, boneless600 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
plain yoghurt425 g
-
ground cumin2 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
ground coriander2 Tbsp
-
lemon juice2 Tbsp
-
vegetable oil50 g
-
unsalted butter40 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23.8 g
Energia
1313 kJ /
314 kcal
Gordura
18.8 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
A Taste of India
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Palak Paneer
45 Min
Sardine and Pea Pilaf
40 Min
Veracruz Fish
30 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 Min
Dhokla
30 Min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Chana Masala
45 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min