![Pearl barley risotto with asparagus Pearl barley risotto with asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A6248D9-E83E-4A17-94DD-2C0A1C746CC0/Derivates/e6ac1c83-f529-466e-a414-a2a78aadb91d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Hidratos de carbono
- 44.9 g
- Gordura
- 15.6 g
- Gordura saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sódio
- 678 mg
Receitas alternativas
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Beetroot risotto
35 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Minestrone
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Savoury stuffed pumpkin
1h 25min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Asparagus risotto
40 min