
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g basmati rice
- 150 g acorn squash trimmed, cut into halves and cut into thin slices (5 mm)
- 160 g red capsicum deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 150 g fresh green beans trimmed and cut into quarters
- 100 g frozen green peas thawed
- 280 g jarred marinated artichoke hearts drained and cut into halves
- 10 cm piece fresh ginger peeled
- 6 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 50 g olive oil
- 2 dried bay leaves
- 4 cardamom pods crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 pinches saffron threads
- 1 tsp ground smoked paprika
- ½ tsp chilli powder to taste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 100 g dry white wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g water
- 40 g slivered almonds for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 439.5 kcal / 1846.3 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 13.4 g
- Hidratos de carbono
- 62.6 g
- Fibra
- 12.4 g
- Gordura saturada
- 1.9 g
- Sódio
- 961.2 mg
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