
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 350 g cauliflower cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 fresh long red chillies trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 1 lime zest only, no white pith
- 5 fresh kaffir lime leaves
- 2 tbsp cumin seeds
- 4 cm piece fresh ginger peeled and cut into slices
- 2 cm piece fresh turmeric peeled and cut into slices (see Tip)
- 6 garlic cloves
- ½ red onion (approx. 80 g)
- fresh coriander leaves only, for garnishing
- 200 g raw cashews
- 400 g coconut milk
- 2 tsp curry powder
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 zucchini cut into pieces (1 cm)
- 300 g butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 1 cm)
- 200 g cherry tomatoes cut into halves
- 2 spring onions/shallots cut into thin slices
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 566.8 kcal / 2380.5 kJ
- Proteína
- 16.1 g
- Gordura
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 26.1 g
- Fibra
- 11.5 g
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