![Polenta zucchini slice Polenta zucchini slice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/260aa012-7912-44c5-86aa-a7e050055631/Derivates/efd50aa3-115d-4f61-adce-c0ad1f33f8bc.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 2 zucchini, 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese, to sprinkle (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 671.1 kJ / 159.8 kcal
- Proteína
- 3.3 g
- Hidratos de carbono
- 16.6 g
- Gordura
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
Receitas alternativas
Sweet potato lasagne
1h 20 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Leek quiche
1h 20 min
Mediterranean capsicums
2h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Vegetarian quiche
1h 55 min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Pumpkin tart
2j 15 menit
Vegan moussaka
1h 50 min