Polenta zucchini slice

Polenta zucchini slice

3.5 48 avaliações
Preparação 20min
Total 2h 10min
8 portions

Ingredientes

  • extra virgin olive oil plus extra to grease and brush
    30 g
  • zucchini 1 x unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips), 1 x deseeded and cut into pieces (3 cm)
    2
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
    ½
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    1
  • filtered water
    700 g
  • stock paste (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • polenta
    150 g
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pine nuts
    1 tbsp
  • vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 58.7 mg
Proteína 1.9 g
Energia 353.5 kJ / 84.5 kcal
Gordura 5.3 g
Fibra 1.6 g
Gordura saturada 1 g
Hidratos de carbono 7.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...