
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease and brush
- 2 zucchini 1 peeled into ribbons and 1 deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 150 g brown onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ red capsicum (approx. 50 g), deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 1 carrot cut into pieces (3 cm)
- 700 g filtered water
- ½ tsp dried oregano
- 1 ½ tbsp stock paste (see Tips)
- 150 g polenta
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp pine nuts
- vegan Parmesan cheese to sprinkle (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 159.8 kcal / 671.1 kJ
- Proteína
- 3.3 g
- Gordura
- 8.4 g
- Hidratos de carbono
- 16.6 g
- Fibra
- 2.9 g
Receitas alternativas
Butternut mac and cheese
45min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan moussaka
1h 50min
Beetroot risotto
35min
Three-bean shepherd's pie
26h
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Mashed pea and corn slice
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min