Dispositivos e acessórios
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
Preparação 20min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
Five spice powder
-
Szechuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves6
Duck
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
garlic clove1
-
long red chilli (opcional) deseeded if preferred½ - 1
-
duck breasts, skin on2
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
soy sauce2 tbsp
-
Asian greens cut into pieces100 g
-
broccolini cut into thirds50 g
-
honey2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
fresh mushrooms cut into slices4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1058.3 mg
Proteína
37.4 g
Energia
1525.8 kJ /
364.7 kcal
Gordura
12.9 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Ginger chicken wings
40min
Traditional cocktail sauce
5min
Fish with ginger lime sauce
35min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Salmon niçoise salad
35min
Gin and lime pie
3h 10min
Garlic prawns
25min