Five spice duck with mushrooms and Asian greens

Five spice duck with mushrooms and Asian greens

4.6 29 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
2 portions

Ingredientes

Five spice powder
  • Szechuan peppercorns
    2 tsp
  • star anise
    3
  • fennel seeds
    2 tsp
  • cinnamon quills
    2
  • whole cloves
    6
Duck
  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • garlic clove
    1
  • long red chilli (opcional) deseeded if preferred
    ½ - 1
  • duck breasts, skin on
    2
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • water
    500 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • soy sauce
    2 tbsp
  • Asian greens cut into pieces
    100 g
  • broccolini cut into thirds
    50 g
  • honey
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • fresh mushrooms cut into slices
    4

Nutrição por 1 portion

Energia 364.7 kcal / 1525.8 kJ
Proteína 37.4 g
Gordura 12.9 g
Hidratos de carbono 27.5 g
Fibra 4.3 g
Gordura saturada 2.9 g
Sódio 1058.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...