Dispositivos e acessórios
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
large cauliflower head, leaves attached1
-
water500 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
fresh baby spinach leaves or greens of choice20 g
-
hazelnuts40 g
-
frozen peas thawed and drained50 g
-
sea salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salted butter cut into pieces100 g
-
panko breadcrumbs50 g
-
herbs of choice, leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
195.3 mg
Proteína
4.5 g
Energia
949.3 kJ /
226.9 kcal
Gordura
18.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
14.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mexican corn salad
25min
Filo spinach slice
55min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Sweet potato lentil pie
50min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Turkey sloppy joes
40min
Raspberry crumble bars
40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min