Dispositivos e acessórios
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
Preparação 20min
Total 35min
6 pieces
Ingredientes
Grain free wraps
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)150 g
-
milk160 g
-
extra virgin olive oil plus extra to fry60 g
-
egg1
-
arrowroot flour170 g
-
sea salt1 tsp
Filling
-
zucchini (approx 150 g), trimmed½
-
carrot (approx 150 g), peeled and trimmed1
-
red onion50 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
can kidney beans rinsed and drained800 g
-
water100 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)½ tsp
-
tomato paste20 g
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes diced2
-
guacamole to serve (see Tip)
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
1178.3 mg
Proteína
19.4 g
Energia
2059.8 kJ /
492.3 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
9.6 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
53.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Satay noodle salad
35min
Miso coleslaw
20min
Ancho chilli bean bowl
1h
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1h
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Broccoli stem falafel
25h 40min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Raw snickers slice
55min