Dispositivos e acessórios
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
pouring (whipping) cream50 g
-
Greek-style natural yoghurt80 g
-
cream cheese60 g
-
honey1 tbsp
-
vanilla bean split into halves lengthways, seeds scraped½
-
shelled unsalted pistachio nuts (see Tip)30 g
-
pitted Medjool dates4
-
navel oranges cut into segments4
-
fresh mint leaves only, cut into pieces1 sprig
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
63.7 mg
Proteína
6.2 g
Energia
1394.5 kJ /
332 kcal
Gordura
15.7 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
39.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Eat Well
102 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Chocolate fondant cake
40min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1h 55min
Oysters with lime granita
5min
Pears in red wine
3h 20min
Pearl rice meatballs
2h