
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion cut into quarters
- 200 g capsicum yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese cut into small pieces
- ground black pepper to season
- fresh basil leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 381.9 kcal / 1598.1 kJ
- Proteína
- 10.8 g
- Gordura
- 27.2 g
- Hidratos de carbono
- 30.4 g
- Fibra
- 10 g
- Gordura saturada
- 11.3 g
- Sódio
- 333.8 mg
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