Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Proteína
- 10.8 g
- Hidratos de carbono
- 30.4 g
- Gordura
- 27.2 g
- Gordura saturada
- 11.3 g
- Fibra
- 10 g
- Sódio
- 333.8 mg
Receitas alternativas
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30min
Vegetable paella
40min
Pascualina
1h 45 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
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Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
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Hazelnut and herb stuffed cauliflower
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Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
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Spinach dumplings with tomato ragout
1u.
Bulghur and lentil soup
1u.
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Sweet potato quiche with prosciutto
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