Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 celery stalk, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into halves
- ½ green capsicum, deseeded and cut into halves
- 1 carrot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 200 g chorizo, cut into slices (5 mm)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tsp dried oregano
- 200 g quinoa
- 450 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 sweet corn cob, kernels only (approx. 130 g)
- fresh parsley, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2401.5 kJ / 571.8 kcal
- Proteína
- 40.5 g
- Hidratos de carbono
- 44.7 g
- Gordura
- 23.5 g
- Gordura saturada
- 6 g
- Fibra
- 11.5 g
- Sódio
- 1179.4 mg
Receitas alternativas
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chilli beef with lemon feta
30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Keine Bewertungen
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Smoked honey and dill salmon
1h 5min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken cacciatore
50min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min