Dispositivos e acessórios
Jambalaya
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1179.4 mg
Proteína
40.5 g
Energia
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Gordura
23.5 g
Fibra
11.5 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
44.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Focus on quinoa
7 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken in yoghurt
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Harissa lamb with green couscous
40min
Chicken pad thai
55min
Smoky chicken thighs
2h 10min
Vindaloo pork
5h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Thai green chicken curry
30min