Dispositivos e acessórios
Beetroot and tequila cured salmon
Preparação 20min
Total 24h 20min
20 portions
Ingredientes
Salmon
-
star anise5
-
whole black peppercorns1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
brown sugar250 g
-
sea salt250 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters1
-
tequila50 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet (approx. 3 fillets)750 g
Horseradish goat's cheese
-
goats cheese cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
horseradish cream1 ½ tbsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
Lebanese cucumber1
-
caper berries sliced, to serve
-
water crackers to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
4955.1 mg
Proteína
14.5 g
Energia
947 kJ /
225 kcal
Gordura
10 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
18.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Saffron and cardamom poached pears
40min
Chicken and port pâté
1h 30min
Caesar salad dressing
10min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Zhoug
10min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Nam Jim
10min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Brandy butter
10min
Oysters Mignonette
5min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min