
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salmon
- 5 star anise
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp coriander seeds
- 250 g brown sugar
- 250 g sea salt
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 raw beetroot (approx. 250 g), peeled and cut into quarters
- 50 g tequila
- 750 g fresh boneless, skinless salmon fillet (approx. 3 fillets)
Horseradish goat's cheese
- 300 g goat's cheese cut into pieces (3-4 cm)
- 1 ½ tbsp horseradish cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 Lebanese cucumber
- caper berries sliced, to serve
- water crackers to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 225 kcal / 947 kJ
- Proteína
- 14.5 g
- Gordura
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 18.3 g
- Fibra
- 1 g
- Gordura saturada
- 3.7 g
- Sódio
- 4955.1 mg
Receitas alternativas
Beurre blanc
15min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked salmon mousse
5min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Traditional cocktail sauce
5min
Baked artichoke dip
35min
Chimichurri
5min