Dispositivos e acessórios
Salmon rice bowl (gut health)
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve1 piece
-
lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon2 pieces
-
piece fresh ginger3 cm
-
extra virgin olive oil50 g
-
soy sauce or tamari1 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1000 g
-
sugar snap peas20
-
baby cucumbers cut into quarters lengthways, to serve8
-
sauerkraut to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
-
radishes sliced, to serve4
-
snow pea sprouts to serve
-
sashimi grade salmon or cured salmon, thinly sliced, to serve200 - 250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
535.7 mg
Proteína
23.9 g
Energia
1916.2 kJ /
456.2 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
8.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
44.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Nourish your gut 2 with Louise Keats
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Salmon niçoise salad
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Rosy glow smoothie
10min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45min
Superfood salmon salad
1h 5min
Kale, chia, pear and orange smoothie
25min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Steamed greens with lemon feta
20min
Simple steamed salmon
30min