Dispositivos e acessórios
Agedashi tofu
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
644.8 mg
Proteína
10.4 g
Energia
2468.3 kJ /
590 kcal
Gordura
54.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Candied Peanuts
10min
Singapore Laksa
55min
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Couscous with Lamb and Vegetables
Nenhuma avaliação
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Spiced meatball soup (Bakso)
2h 25min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Vegetable Fritters
20min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Vegan burgers
45min