
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi to serve (see Tips)
- lettuce leaves of choice to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 902.4 kcal / 3775.8 kJ
- Proteína
- 55.4 g
- Gordura
- 66.9 g
- Hidratos de carbono
- 16.8 g
- Fibra
- 0.8 g
- Gordura saturada
- 20.6 g
- Sódio
- 3255.6 mg
Receitas alternativas
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chicken gyros with tzatziki
30min