Dispositivos e acessórios
Prawn yakisoba (TM6 only)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1142.2 mg
Proteína
31.2 g
Energia
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Fish with ginger lime sauce
35min
Miso carbonara udon
25min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Hoisin pork bowl
45min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min