Dispositivos e acessórios
Prawn yakisoba (TM6 only)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1142.2 mg
Proteína
31.2 g
Energia
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hoisin pork bowl
45min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Pork with black bean sauce
30min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Miso chicken and rice
1h 30min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Sambal Petai Fried Mee
20min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min