Dispositivos e acessórios
Turmeric lime chicken skewers
Preparação 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingredientes
-
lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)1 stalk
-
piece fresh turmeric peeled6 cm
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
garlic cloves4
-
fish sauce1 tbsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Chinese five spice powder (see Tips)½ tsp
-
makrut lime leaves4
-
eschalot1
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
vegetable oil20 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2012.6 mg
Proteína
22.9 g
Energia
2139.9 kJ /
509.5 kcal
Gordura
31.2 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
35.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Around Asia
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chiang Mai noodles
25min
Prawn and chicken laksa
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Thai beef salad
1h 15min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Malay-style coconut chicken
25h 40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Coconut fish curry
1h 10min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25min