![San bei ji (three cup chicken,TM6) San bei ji (three cup chicken,TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d2dcfb109b500ef0ecc8ac94cb583488/Derivates/a20654538f549d104c8063fc806c42a5760c5c3a.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g chicken winglets or chicken drumettes (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 1 - 2 dried long red chillies, deseeded if preferred
- 20 g sesame oil
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce
- 60 g light soy sauce
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips) or white sugar
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- cooked rice, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1381.3 kJ / 330.1 kcal
- Proteína
- 15.3 g
- Hidratos de carbono
- 18.5 g
- Gordura
- 20.9 g
- Gordura saturada
- 4.8 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 1407.6 mg
Receitas alternativas
Chinese-style chicken
25 min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15 min
Tandoori chicken pizza
1 Std. 30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Chicken and Pork Adobo
40 min
Chilli with corn bread
50min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
2 ingredient dough
30 min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min
Apricot Chicken
35 min
Swedish meatballs and mash
50min