Dispositivos e acessórios
Sweet and sour prawns
Preparação 15min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
water plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
capsicum cut into thin slices (2 mm x 5 cm)40 g
-
medium raw prawns peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)12
-
salt¼ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh pineapple cored and cut in pieces (2 cm)170 g
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh long red chilli deseeded if preferred¼
-
brown sugar20 g
-
rice wine vinegar20 g
-
soy sauce30 g
-
cornflour5 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1665.6 mg
Proteína
25.4 g
Energia
872.2 kJ /
207.7 kcal
Gordura
1 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous Vide for Two
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Garlic prawns
25min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Pork vindaloo
2h 20min
Prawn stir-fry
25min
Thai-style fish cakes
30min
Sweet and sour pork ribs
35min
Quick prawn stir-fry
20min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min