Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1850 g water, plus extra to submerge bags and approx. 110 g for sauce
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 40 g capsicum, cut into thin slices (2 mm x 5 cm)
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined (approx. 180 g - see Tips)
- ¼ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 170 g fresh pineapple, cored and cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- ¼ fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 20 g brown sugar
- 20 g rice wine vinegar
- 30 g soy sauce
- 5 g cornflour
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 872.2 kJ / 207.7 kcal
- Proteína
- 25.4 g
- Hidratos de carbono
- 21.8 g
- Gordura
- 1 g
- Gordura saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1665.6 mg
Receitas alternativas
Not quite nasi goreng
45 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Chilli lime sauce
5 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
30 min
Mushrooms with pistachio butter
35min
Sicilian prawn salad
40 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Goi muc (squid salad)
45 min
Steamed coconut custards
45 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h