Dispositivos e acessórios
Traditional French chocolate canelé
Preparação 10min
Total 49h
12 portions
Ingredientes
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
33.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
639.7 kJ /
152.9 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
26.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Nenhuma avaliação
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Inverted Sugar Syrup
4h 20min
Ham and cheese canelé
49h
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Maple pecan ice cream
26h 30min
Temaki sushi
1h 40min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min