Dispositivos e acessórios
Traditional French chocolate canelé
Preparação 10min
Total 49h
12 portions
Ingredientes
-
vanilla pod1
-
milk500 g
-
dark rum30 g
-
vegetable oil10 g
-
caster sugar200 g
-
plain flour90 g
-
Dutch cocoa powder30 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
butter melted, to brush
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
33.9 mg
Proteína
3.8 g
Energia
639.7 kJ /
152.9 kcal
Gordura
3.7 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
26.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Indonesian green spice paste
40min
Confit garlic
15min
Chocolate ganache
20min
Choux pastry
1h
Brioche hot cross buns
2h 30min
Tiramisu canelé (Lode Pies)
51h 35min
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Plum paste
1h
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min