Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Proteína
- 26.5 g
- Hidratos de carbono
- 53 g
- Gordura
- 21.7 g
- Gordura saturada
- 3.3 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sódio
- 1492.4 mg
Receitas alternativas
Pad kra pow
45min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1 Std. 50 Min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 Std. 15 Min