Versões compatíveis
Beef Stew with Mashed Potatoes
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Beef Stew
- 500 g stewing steak, in pieces (2-3 cm)
- 5 g fresh parsley leaves
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 80 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g unsalted butter, cut in pieces
- 1 - 2 Tbsp plain flour
- 100 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 400 g water
- 30 g tomato purée
- 2 dried bay leaves
- 3 - 4 whole allspice berries
- 1 tsp ground fenugreek (opcional)
- 100 - 120 g red wine
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled, or to taste
ou 1 tsp meat stock paste - 1 - 1 ½ tsp salt (see tip)
- ¼ tsp ground black pepper
Mashed Potatoes
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (1-2 cm)
-
250
g milk
ou 250 g water - 50 g unsalted butter, cut in pieces
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
100
g fresh green peas
ou 150 g frozen green peas
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1794.2 kJ / 428.8 kcal
- Proteína
- 25 g
- Hidratos de carbono
- 43.2 g
- Gordura
- 16.8 g
- Gordura saturada
- 9.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 892.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Veal Pilaf
1h 25min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 godz. 45 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Chocolate and Raspberry Tarts
2 Std. 50 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1h 15min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Dauphinoise Potatoes
50min