Versões compatíveis
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower, cut in small florets
- 150 g potatoes, cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
ou 3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme, leaves only
ou 1 ½ tsp dried thyme, leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo, sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers, cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
ou 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Hidratos de carbono
- 87.8 g
- Gordura
- 33.8 g
- Gordura saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sódio
- 669.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Beef Fajitas
1 Std.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 Std.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min