Versões compatíveis
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 220 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 120 g carrots, peeled, sliced (1 cm)
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 50 g plain flour
- 350 g cauliflower, cut in small florets
- 150 g potatoes, cubed (2 cm)
- 1700 g water
- 100 g milk
-
3
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
ou 3 tsp vegetable stock paste, crumbled, or to taste -
3
sprigs fresh thyme, leaves only
ou 1 ½ tsp dried thyme, leaves only - 1 ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, plus 2-3 pinches
- 200 g chorizo, sliced (1 cm) (see tip)
- 10 g olive oil
- 230 g mixed peppers, cut in strips (approx. 1 cm x 4 cm)
-
250
g dried penne pasta (approx. 10 minutes cooking time)
ou 250 g short pasta, dried (approx. 10 minutes cooking time) - 25 - 30 g white wine vinegar
- 1 tsp sugar
- fresh basil leaves, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Hidratos de carbono
- 87.8 g
- Gordura
- 33.8 g
- Gordura saturada
- 13.2 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sódio
- 669.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Chicken Garam Masala with Basmati Rice
35 min
Bibimbap Burrito
45 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Grisons Barley Soup
55 min
Noodle Soup
35 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 dk
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min