Dispositivos e acessórios
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
Preparação 30min
Total 6h 15min
6 portions
Ingredientes
Zucchini Mousse
-
water17 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (1 in.)18 oz
-
2 ¼ - 2 ½ tsp gelatin powder, unflavored, unsweetened, (approx. 7-8 g)unflavored gelatin powder, unsweetened (approx. 7-8 g)1 packet/envelope
-
boiling water1 ½ oz
-
mascarpone9 oz
-
lemon zest, grated½ tbsp
-
dried thyme½ tbsp
-
salt½ tsp
Bacon Powder
-
sliced bacon9 oz
Saffron Risotto
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
shallots cut into halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces, divided2 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
white wine3 ½ oz
-
water32 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
saffron threads2 - 3 pinches
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
Assembly
-
unsalted butter to grease
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1509.2 mg
Proteína
15.8 g
Energia
3161.3 kJ /
755.3 kcal
Gordura
55.2 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
30.3 g
Hidratos de carbono
45.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Daily & Creative
30 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Sous-vide Artichokes
55 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Keto Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Apple Wild Rice
50 Min
Biscuits
40 Min