Dispositivos e acessórios
Panettone
Preparação 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingredientes
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
52.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Almond pastry
25min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Date and Orange Jam
40min
Feijoa jelly
27h 40min
Feijoa celebration cake
1h 30min
Artisan potato bread
2h 5min
Kiwifruit jam
4h 35min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Chocolate and strawberry domes
51h