![Panettone Panettone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fcb18e90e3a564df83afb691563a564/Derivates/09211bff454a292d368c7f1fa685690e524e9b01.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g honey
- 30 g rum
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 80 g raisins
- 80 g mixed peel
- 1 tbsp dried instant yeast
- 470 g baker's flour
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 1 tsp bread improver (optional - see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 2 egg yolks
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp flaked almonds, to sprinkle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1393.8 kJ / 333.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Hidratos de carbono
- 52.8 g
- Gordura
- 9.9 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 2 g
- Sódio
- 186.9 mg
Receitas alternativas
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.
Peach and cardamom pie
1h 35min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Salt-free chicken stock paste
45 min
Italian sandwich Rolls
2 Std. 45 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 godz.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2小时 25 分钟
Everyday loaf baked in a cast iron pot
1 Std. 45 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min