Dispositivos e acessórios
Panettone
Preparação 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingredientes
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
186.9 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Gordura
9.9 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
52.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled Korean daikon
Nenhuma avaliação
Kale Chips
40min
Brioche hot cross buns
2h 30min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Hummus with Peas and Beans
25min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Cheese and tomato bread
3h 5min
Plain yoghurt in Varoma
12h
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Rye sourdough loaf
18h 20min