Dispositivos e acessórios
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Preparação 20min
Total 3h 45min
12 slices
Ingredientes
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
151.4 mg
Proteína
7.2 g
Energia
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Gordura
26.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
46.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot and avocado eggs
88h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
San Francisco
5min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Black nougat
3h
Fortune cookies
2h 5min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Spinach and feta muffins
40min
Almond biscotti
3h 30min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Berry coconut cashew bars
2h 40min