Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
TM6 TM5 TM31

Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto

4.6 (204 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g pine nuts
  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g fresh parsley, cut in pieces
  • 60 g onion, halved
  • 300 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 20 g olive oil
  • 150 g dry white wine
  • 250 g risotto rice
  • 10 - 12 fresh sage leaves, to taste
  • 600 g liquid chicken stock
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 200 g cooked chicken meat (see tip), cut in pieces (2 cm)
  • 20 g unsalted butter, diced

Nutrição
por 1 portion
Energia
2607.9 kJ / 623.3 kcal
Proteína
25.3 g
Hidratos de carbono
70 g
Gordura
24.4 g
Gordura saturada
6.7 g
Fibra
3.5 g
Sódio
1106.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas