
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Avocado spread
- 15 g fresh red chillies deseeded, cut in pieces
- 50 g shallots
- 10 g fresh coriander leaves only
- 80 g lime juice
- 1 tsp Tabasco ®
- 1 tsp salt
- 400 g ripe avocados flesh only and cut in pieces
Lime sauce
- 10 g fresh lemongrass white part only
- 10 g fresh red chillies
- 10 g fresh coriander leaves
- 5 kaffir lime leaves deveined
- 100 g shallots
- 10 g fish sauce
- 100 g lime juice
- 60 g oyster sauce
- 15 g toasted sesame oil
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 30 g extra virgin olive oil
Assembly
- 8 pieces Hokkaido scallops large-sized
- 1 tsp coarse sea salt to garnish
- 1 tsp freshly ground black pepper to garnish
- 20 g crispy fried shallots to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 195 kcal / 818 kJ
- Proteína
- 4 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Fibra
- 2 g
Receitas alternativas
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1h 15min
Watermelon Lemonade
5min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Mustard and cheddar mash
Nenhuma avaliação
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Cantonese Steamed Fish
40min
Chicken Congee
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min