Dispositivos e acessórios
Salmon Tartare
Preparação 5min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
5 g fresh flat-leaf parsley, (small handful)fresh coriander (small handful)5 g
-
40 g onionshallots40 g
-
fresh salmon fillets diced (3 cm)250 g
-
limes juice only (approx. 35 g)2
-
olive oil60 g
-
pickled capers drained (15 g) (optional)1 Tbsp
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper adjust to taste4 pinches
-
salad leaves to serve100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8.8 g
Energia
718 kJ /
172 kcal
Gordura
14.7 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2h 30min
Caesar Salad
30min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Guacamole
5min
Béarnaise Sauce
15min
Gazpacho
1h 15min
Yoghurt Dressing
5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Tuna Tartare
40min