Versões compatíveis
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cashew Cream
- 300 g cashews
- ¼ tsp salt
- water, to soak
- 155 g virgin coconut oil (refined coconut oil)
- 70 g oat milk
- 2 dairy free probiotic capsule, powder only, casings removed
Tarragon Infused Oil
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon
- 115 g extra virgin olive oil
Radish and Citrus Salad
- 285 g red radish, mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 - 3 blood orange, cut into segments
- fresh tarragon leaves, to garnish
- 60 - 85 g watercress, to garnish
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2218.2 kJ / 530.2 kcal
- Proteína
- 7.8 g
- Hidratos de carbono
- 18.3 g
- Gordura
- 50 g
- Gordura saturada
- 22 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sódio
- 99.8 mg
Receitas alternativas
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Cooking gnocchi or pasta
35min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min
Oysters with lime granita
5 min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Stewed prunes
55min
Almond shortcrust pastry
35min
Whipped egg whites
10min
Chocolate tofu mousse pots
1 Std. 10 Min