Dispositivos e acessórios
Vegan Spanish Omelette
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
gram flour60 g
-
maize flour60 g
-
water200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
onions quartered200 g
-
olive oil200 g
-
potatoes peeled, sliced (3-4 mm)500 - 600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
459.3 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1035.4 kJ /
247.5 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Grated Potato Pancakes
35min
Courgette and Potato Parmigiana
1h 15min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Potato Pancakes
45min
Veggie-packed Vegan Pizza
1h 30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Tempeh Bolognaise
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min