Dispositivos e acessórios
Vegan Spanish Omelette
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
gram flour60 g
-
maize flour60 g
-
water200 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt to taste¾ - 1 tsp
-
onions quartered200 g
-
olive oil200 g
-
potatoes peeled, sliced (3-4 mm)500 - 600 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
459.3 mg
Proteína
5.3 g
Energia
1035.4 kJ /
247.5 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
4.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
32.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Seitan Chilli
25min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Tempeh Bolognaise
30min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min